Text legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

Propietari: Albert Tubau Garcia CIF: 52.210.735E
Adreça: C/ Sebastià Gumà, 16, 08800 – VILANOVA I LA GELTRU – BARCELONA
correu electrònic: albert.tubaugarcia@gmail.com

 

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB.

Donar a conèixer i difondre la obra, treballs de recerca, articles i tot tipus de creacions de Albert Tubau Garcia, així com altres creacions relacionades, prestar atenció a les consultes realitzades pels usuaris i facilitar un mitjà de contacte.

El present avís legal (d’ara endavant, l'”Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: alberttubau.cat

 

LEGISLACIÓ.
Amb caràcter general, les relacions entre Albert Tubau Garcia i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, se sotmeten a la legislació i jurisdicció espanyola.

 

ÚS I ACCÉS DELS USUARIS.
S’informa a l’Usuari, i accepta, que l’accés a aquest lloc web no implica, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb Albert Tubau Garcia ni amb cap de les seves delegacions.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

Queda prohibit el dret de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis titularitat de Albert Tubau Garcia i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui dur a terme amb els continguts de les seves pàgines web o fins i tot citant les fonts, llevat que Albert Tubau Garcia consenti per escrit.

 

CONTINGUTS I ENLLAÇOS WEB.
Albert Tubau Garcia es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web i fins i tot podrà limitar o denegar l’accés a aquesta informació a determinats usuaris.

Albert Tubau Garcia no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en llocs web de tercers als qual es pugui accedir mitjançant “links” o enllaços des de qualsevol lloc web titularitat de Albert Tubau Garcia. La presència “d’enllaços” o links a les pàgines web de Albert Tubau Garcia té una finalitat informativa i en cap cas implica un suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.